Gjør et bok-kupp på messa!

Historielaget deltar som vanlig på Grenseløse Meråkerdager. I år kan du virkelig gjøre et bok-kupp. Vi selger gamle årganger av årboka MÅRRÅK for kr 100,-! Sjekk i bokhylla di om du har alle årgangene, nå kan du supplere for en billig penge. Kanskje er det lurt å ha et ekstra sett på hytta? Og årboka er en flott gave og julegave. Årboka for i år har vanlig pris kr 300,-.
Vi har også laget en årbok-quiz med enkle spørsmål. Vi trekker ut fem riktige svar hver dag, og vinnerne får velge årbok (ikke 2022) eller lagets gode T-skjorte.
Messa er åpen lørdag 3. september kl 10-16.00 og søndag 4. september kl 11.00-16.00. Sammen med oss på standen vil du også møte våre gode partnere; Bygdemuseets Venner, Meråker-Musea, Samspell-91 og Foreningen Meråker Jernbanestasjon.