MÅRRÅK 2017

Årets årbok ble lansert 30. mars for 60 tilhørere. Lagets leder, og redaktør for årboka, Alf Olsen, ga en presentasjon av alle 36 artiklene i boka. Det er 26 forfattere representert, og hele 21 av dem er lokale meråkerbygger. Boka er på 256 sider, og det er ca 220 gode bilder. Igjen er det blitt ei bok av ypperste kvalitet.
På lanseringskvelden ble det solgt 40 bøker, og på våre stands på Bunnpris og Coop Prix ble det fredag og lørdag solgt 100 bøker. Det tyder på at forventingene til boka er store!
Nå er boka lagt ut for salg på Bunnpris og Coop. Prisen er som før kr 300,-. Boka kan også bestilles via vår hjemmeside. Bruk i så fall menyvalget «Kontakt», og husk å oppgi postadressen! Portoen blir kr 85,- når vi sender.
Bildet nedenfor er tatt av Knut Lundemo. Tor Hernes (t.v.) har skrevet en interessant artikkel om alle støpejernkorsene på kirkegårdene i Meråker. Alf Olsen og Ragna Straume holder møteklubba som bestefaren Kaurin Straume har laget. Ragna har bidratt til boka nettopp med minner om sin bestefar.